igazán jól csak
a farkával láthat az ember – mondotta don juan – és visszafeküdt;
az agyával – mondta einstein – los alamosból;
a szívével – mondta bernard professzor dél-afrikából,
aki pontosan akarta idézni
saint-exupéryt a földközi-tenger mélyéből.