Fogyaszd felelősséggel
nagy hullámot vártunk, jött is
át is ment rajtunk
elfelejtett fájni, hogy
beleillesz álmaimba
csak én nem
ha én is menekülök magamból
ki az aki belém menekülne
kifordított ez a hullám
arccal érdes fenéknek vágott,
szörfös seb mondják
hívhatják bárhogy
barátoknak jól elő tudtam adni
úgy a hullám minden volt egyben
metaforalejtő szánkázóknak,
de mikor lányoknak meséltem
nem hallották mit mondok
mert az elnyomta a zajt
ki nekik a legjobb
gyereket nemzeni,
nem zenitben játszom
hogy magyarázzam el
minden oldalát egyszerre, én sem látom
néha csak mint könnyű tárgy
felületi feszültségen
fekszem jó értelemben
lecserélem a barátokat barátnőre
megakadtam, rájöttem csak így
tudom felvinni az olimpiai lángot a hegy tengermélyére
aztán begyújtom vele a nagy Nap tüzet
eddig szólt az üzenet,
Cím a szerkesztőségben
Amíg félsz élsz jeligére
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-26 14:38:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-26 14:38:15