Karácsonykor
Karácsonykor meg kell tanulnunk jobban szeretni
Karácsonykor meg kell erősítsük szívünkben a küldetést
Karácsonykor fel kel mérni lehetnénk méltóbbak a feladatra
Karácsonyi jelmezt húzott a világ
Karácsonyba öltöztesd lelked is csodáld a csodát
Karácsónkor engedd magad kicsinek legyen benned hej ahol
Karácsonykor elhatalmasodhat az Isten
Karácsonykor engedd a gondolatot hópelyhen szállni
Karácsonykor ha mindenki segít neki mi ne engedné hazatalálni
Karácsonyfák fénye nője túl a házat jelzőfénye az a Jóságnak.
Karácsonykor de jó is szeretni szeretek köztetek lenni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-24 11:00:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-24 11:00:22