Harácsony
Engem űz e talmi zaj, zsivaj,
keresztül minden városon.
Melyek tisztító nejlon tüzén
piheg a béke, s a bűn oson.
Egy évig úgy szeretjük Istent,
mint vinnyogó kölykét a vad.
Éhező torkát átharapja,
holott hite, nem teje apad.
A bűnbánat elárvult emlőjén
most dőzsöl e három napunk.
És Urunk újra megbocsájt,
mert néhány pillanatra angyalok vagyunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-21 16:49:58
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-21 16:49:58