Egy porszívóügynök képében,
az utolsó idők tévében,
mikor az antikrisztus
kiáltja kormányát,
várom az Égnek
bárányát.
Eddig nem lett az
időből semmi,
csak ébren, csak ébren
kell lenni.
Amiben hittem, mind
semmivé lett, akit
szerettem, mind a
senkié lett.
De az utolsó idők
tévében,
ott leszek az adás
végére.