Mestergerenda
A szó legszorosabb értelmében is
elvárja isten, hogy őt imádjuk.
Szeretni úgy tud engem is, téged is,
ha hitünket nem csúfítja már lyuk.
Fiatalon hal meg akit ő szeret,
látszólag talpig egészségesen,
nem képzelheti el semmi képzelet,
ettől jobb mi történhet még velem?!
Miért van istennek szüksége arra,
hogy folyton-folyvást csak őt dicsérjék?
Ha úgy is végtelen nagy a hatalma,
férhet még ahhoz szemernyi kétség?
Közhely: a leghosszabb élet is rövid,
nem lenne szép, hogy még kurtább legyen.
A vékonyka érv, majd úgy is eltörik,
ha mestergerendának képzelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-19 07:52:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-26 10:18:39