ima
énistenem, add, hogy ne legyen
félelem bennem tőled, és igaz
nemlétedre kérlek, ne boríts
üres poharat, ha lesz, az ál
maimra.
énistenem, kérlek, ne tévedj bennem
el se té, s tova. hadd legyen minden
úgy, ahogy teremtetted
először, ostoba.
aztán adj fényt, és mondd, hogy legyen,
akinek, aminek lennie kell.
üss meg, verj a jobb kezeddel,
csak a ballal, kérlek, ne
engedj el.
látod, falatként számban hordom
a világod, nem mindegy, hogy.
mi lesz belőlem. látod? a szívem.
látom, hogy látod. engedd, hogy.
ne távozzon tőlem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-16 18:07:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-16 20:22:14