Archaikus ima
Nem bírt a természet mit kitalálni
Ideje lenne odébbállni
Visszajött az Úrjézus
Csabi királlyal
Feltorlódott egy pontba fegyvereiből a világ
Mire elrúgta gyermek a körhintát.
Ezeket működésbe hozták
Szentek másnaposak lehettek
Még élvezték is úgy csináltak rendet
Csak egy szekér tolatott előre háttal szembe
Kékítőt oldott a végtelenbe
Életfának lett a terhe
Emlékeit kiteregette
Elmúlás ablaküvegén, lefolyó vízcseppben látta
Megázott minden álma
Bár nyikorgott a nap
De az a pár utolsó napsugár
Megszárította őket már.
Ő pedig mint iskolakerülő a hógolyót
Emlékeit összegyűrte
Feldobta az égre
Mert kell a nap az élethez.
Így hát azzá tette
Gyertek emberek
Itt a menny a végtelenben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-14 09:58:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-14 09:58:45