Elment és visszajött vesztesen
elment és visszajött vesztesen
azóta járja a dombokat
az erdőket a mezőket naphosszat
figyeli a vizet ahogy folyik a patakban
és figyeli ahogy pihen a tóban
érti az állatok a nővények nyelvét és szelekét
mint a tenyerét ismer minden zugot
az embereket kerüli
esténként enni ad a macskáinak
teát főz
leül
olvas
vagy verseket ír egy vastag spirálfüzetbe
néha bóbiskol kicsit
majd lefekszik
macskái odavackolnak a lábaihoz
és dorombolva
őrizik álmait
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-12 20:25:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-20 15:44:01