Gyönyörű szerelmesek
Ahogy a fiú a lányt karolja; kezével
markolja simítja; nekünk múltidéző szép kép
- számukra mámorító jelen: Szerelmesek!
A fiatál lány karcsú, formás -akár egy
gesztenyebarna gordonka.
Bújik, simul
mosolyát, jókedvét társával megosztja
és a fiú, aki boldogságra hangolja, fiatal
erős, ragaszkodó! Fellegek közt járnak
kis szigetükön állva ringanak
lelkük húrjain egymásnak játszanak!
A környezet békés, nem tolakodó; érzem
másoknak is jóleső látvány
e múltidéző szép kép. Az élet ismétli önmagát
- egyszer a helyünkön Ők ülnek; a múltról
merengenek...
és gyermekeik élik a mámorító jelent
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-12 17:34:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-12 17:34:52