csak ültünk
egész este dumáltunk
osztottuk a semmit
ittuk az olcsó bort
savanyú volt
mint másnap a nyál a szánkba
igazából erre készültünk egész nap
hogy majd ott ülünk
nagyon menő dolognak tartottuk
férfiasnak
a piálást
a cigizést
a trágár beszédet
nem is nagyon volt más
akkor és ott a számunkra