Bocsánatot kérek
Neki van szerelme még egy teste
Öt ölelik szeretgetik minden este
Nem is jó a nagyon jó szirupossá válhat
Megvan a legjobb mire vágyhatsz
Mi inspirálhat
Értelme csak a munkának van
Boldog aki szereti amit csinálhat
Én napra forgó szerettem legjobban lenni.
Édes napról szemem sosem levenni
Öregedéssel együtt gyorsul az idő
Nem voltam én mindig jó, most sem vagyok az
De az akarok lenni, aki nem akar nem is tud szeretni
Segítsetek nekem túlélni
Megölni a halált nem értem az életet
Lezuhant fáról a valóság
Fájni fog a becsapódás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-10 07:23:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-10 07:23:49