Szimering
Ó, kedves Istenem, hajtsd oda az órám énnekem,
ahol lejár a büntetésem. Ne kelljen végig néznem.
Boldog vagyok igazán. Betonkeverőt húzok a cigánysoron
ott, ahol leül a falakra a korom.
Lánghegesztőt is viszek
Embert is vettem
Bejelentettem
Akinek van munkája, az a felnőtt.
Hamarabb török be, mint ki.
Megtükrözték a múltat.
Üvöltenek a temetők
Fojtogatják a holdat
Ördög van a tv-ben
Hamisítvány az igazi
Közpénz a gazdagság
Én számlázni akarok
Fehérzaj Mária rádió
Megoldás a máglya
Felszabadít a gálya
Akkor indítsd be a betonkeverőt!
Ha már megvettelek,
jobb is vagyok nálad.
Aztán, ott vannak azok az ötven kilós szerelmes zsákok,
zuhanó pillért zsaluzunk a szívcsakrába, lányok.
Lapcsánkát esznek a tirpákok.
Én is ettem volna, ha nem omlott volna épp alattam össze a világ, pont ott, akkor.
Én hibáztam, széplányt akartam,
pedig csúnyában kell szépet látni.
Meztelen csiga kifordítva
Visznek a pandúrok ordítva
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-02 19:00:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-02 19:00:47