Áttetsző pillanat
amennyi jut
annyi az elég
többtől
tán veszne
az igaz zamata
a boldogság
mint érzés, csupán
egy áttetsző pillanat
mire megfogalmazod
múlt-idő
délibáb természet
visszatekintve
kitakarva, már egészen más
lelepleződik: jól éreztem?
szinte rámszakadt
akkor az, - ott... mintha
mi hát végül?
egy ecsetről lepottyanó
kézbe sem fogható
'aranyfüst lemezke'
a jelenben
________________
2010. január 11.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-02 11:13:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-02 11:13:25