Szekszárd Debreen Párizs
Párizs mindig is elragadó volt
Már persze aki eljutott oda
Szerettünk volna oda együtt menni
Az új Szekszárdi vörös bór
Veled akartam volna inni belőle
Milyen boldogok is lettünk mikor
Ittuk azt a francia bórt
Párizs nem Szekszárd
Én sem a Csekovics báró vagyok
De akkor Debrecenben Párizsban
Csakovics báró voltam
Inter city elhúzta a függönyt
Megkaptam ott az első helyet
Pedig blicceltem nem is volt jegyem
Sok nekem már ez a négy évszak nélküled
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-01 11:25:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-01 11:25:32