Eladó egy költő
Azt mondjál bolond aki verset ír
Én azt mondom az a bolond aki nem ír verset
Eladó egy költő férfi
Azonnal jelentkezzen
Olyan nő aki hozzá illik szeretetre vágy
Mert nem bírja már soká
Olyan nő jelentkezését várja
Akit nem zavar a folyamatos kudarc
A szegénység a reménytelen harc
El bírja viselni továbbá a súlyos depressziót
Másoktól függést meg hogy nem tud régi nagyon régi
Problémát sem megoldani
Mellette dolgozni kell
Nehéz drága dolgokkal dicsekedni
Persze -ő megígéri hogy megtesz mindent
Garantálja hogy mindig szeretni fogja
Nem lesz zsarnoka
Ki áll mellette megvédi vállalja
Minden feladaton megosztoznak
Nincsen ilyen Tudja jól nekem mondta
Elbújt a nap mögé
Onnan nézi
A téves értékítélet
A helytelen választások következményét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-30 10:36:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-30 10:36:10