Amíg a szerelem tövise még hegyes
Verset írni neked, milyen csodálatos,
hetvenkét évesen átadni illatos
virágcsokrot, s kérni, élvezd az illatát,
engedd, hogy bódítson sok hosszú éven át,
amíg a szerelem tövise még hegyes,
szúrni is tudja azt, aki rá érdemes,
akiről ez a bűn bebizonyosodik,
s tudod, hogy első vagy, soha nem második,
soha nem hagyna el, tudja, hogy úgysem él
napsugarad nélkül órákat sem remél…
Te vagy a titkaim tárgya és tudója,
öreg szívem útját te utánad rója,
nékem a világon rajtad kívül nincsen
semmilyen hiányom és semmilyen kincsem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-28 08:33:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-28 08:33:38