aznap
Mert fordítva is történhetnek dolgok.
Ma én kötök anyám nyakára sálat,
És szégyellem magam, hogy néha morgok,
De köztünk mindig is volt bocsánat.
Ha kétfelé indultunk, mert volt ok,
Mint a folyó, mikor visszaárad,
Ismerős sziklákra csapva boldog,
Így foglaltam el a kisszobámat.
Sétabot. Nyár. A mindent látó mezőn.
Közelben lehajtott fejű lovak.
Szalmaszál tart meg egy egész kazlat.
Közel húz, mint aki titkába avat:
Csak nevessek az őt megkörnyékezőn.
(hogy fog nekem hiányozni aznap)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-27 14:47:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-27 14:47:40