Belső tatárjárás
Álmaid homlokzatán salétrom tizedel.
Biciklit szerelt sziréna mankó kerék antenna.
Szoknya tőr vér gerbera.
Téves megítélés rossz felmérés.
Anyagi kár jelentős.
Hőlégfúvó hajszárító helyett.
G pont bonbon konyak meggy.
Bankjegyhamisítást a törvény bünteti.
Esőt lekéső vízcsepp stoppol.
Nem lehettem színész
Igazit játszik a segéd kobold.
Elbújt fedezék.
Hogy is kellett volna?
Ja igen a legfontosabb
Akart lenni másnak.
Fejetlen babáival fésülködik.
Abból él hogy a Vácin breakel
Popszakmunkás
Párt ideológia talajmaró
Belső tatárjárás
Összekötve születtem.
Boldog szomorúságot morzsoló
Kukoricaszemek.
Pénztelen gyulladt gennyes fog a a szerelem
Harcsára szerelt előkével
A fogorvos befelé nyíló ajtajára kötve.
Becsöngetnek a körülmények
Ajtót nyit üvölt köszönöm szépen.
A semmi közepén van egy bár
A bárban van egy ág ott ül.
Elfelejtettem.
Lenyeltem egy tojásgránátot
Kibiztosítva persze felrobbantam
Hogy lehet akkor, hogy mégis írok?
Azt sem tudom.
Lányok mért utáltok?
Vagy egy legalább miért nem szeret?
Soha többé nem írok, majd ha egyszer boldog leszek
Azért írok, hogy kiírjam magamból az eltékozolt idő veszteségének fájdalmát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-24 21:16:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-24 21:16:12