még ott állt a lány a téren
átnézett rajta a hajnali fény
kezében verejtékszagtól
bűzlő sárga foltos papírvég
mélyrehatóan hallgatott
tüdőre szívta a szavakat
nem igazított a haján
unalomig hajszolta a kéj
zsebre vágta a sarki beszédet
mit feléje futtatott a szél
rezzenéstelen pontossággal
a hetes járat fékezett