Lehet, hogy nem jövök vissza -
godoltam midőn szétnéztem az irodában,
kifaroltam az ajtón, elfordítottam a kulcsot;
és direkt elfelejtettem hozzátenni: "ma már."
Olyan tömény szépséget,
akárhonnan beszűrődő drámaiságot
éreztem ebben a mondatban,
élvezettel suttogva magam elé,
tíz perc alatt szinte teljesen elmúlt
az idegbecsípődésem.