Múzsa-járom
(Tisztelet Szabó Lőrincnek)
Múzsának a kapu örökre nyitva,
épp elegendő az értő olvasás:
most így értődik, ami tegnap
oly más volt, mert a ma is más.
A valóságon segíteni nem lehet,
szeretheted jobban a gyermekeket,
de észreveszik benned a szánakozót,
s nem értik zavart mosolyod mire jó.
Minden léptem kiszámított, zsákutcás,
mégis, komplett labirint, ahogy járom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-22 20:51:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-22 20:51:09