Elforog
Nagy, torkametszett szalmabáb a nyár,
bár megviselt, de szexi tanga rajta,
csatornaszag, koszos gödörben áll,
s kigyúl. A bolygó elforog alatta.
Fémpénzt dobálnak dérütött fenyők
a trafik mögött egy néne csontkezébe,
kiflikből nyerhet olcsó morzsahőt,
s a fal tövén lesz hínár-fedezéke.
Gyökércipőben szteppel pár platán,
önmaguk alól söprik ki a holtat,
s a tócsák léha, óntükrös hasán
mindnyájunk részeg anyja megnyugodhat.
.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-22 18:24:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-22 19:40:57