Kakasos nyalóka
A rossz minden fajtája jégvirág,
hideg éjszakák után kiültek ablakomra.
Inkább napraforgószárban vezetné a villanyt
egy pislákoló lámpafényhez, ami megvilágít téged,
nem így, csak vibráló képet rólad,
már nem is létező, távoli ablakokban.
Bizony elcserélném én kakasos nyalókára
ezt itt, ezt a döggel etetett medvét,
igen, ezt a vadászpuska elé csalt boldogságot,
ezt az erekció után eldobott szeretőt.
Rózsabokor növi be a temetőt.
Szeretteik felé egy utolsó gesztust tesznek,
álla alá csapja hegedűjét a cigány,
a kerítés mögül még egy utolsó dalt énekelnek.
Vannak kérdések, amire nem illik válaszolni embernek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-20 10:32:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-20 10:32:25