A szívemben van egy csomó ember.
Mint egy állatkertben,
egymást etethetik,
s én gondozom őket.
Hogyha valaki a szívének hív,
akkor valóban szív leszek,
s ha szív leszek, úgy állatkert is.
kik nem hallották, azok
csodálkoznak:
minek tart a szívében embereket
egy állatkert?