Rossz vers
Kívül van egy világ,
Belül van egy világ,
Te vagy a révész,
Hétpettyes katicabogár.
Mindenben egy üzenet,
Meg nem fejtheted,
Többet tudhatsz csak róla,
Benned betiltott jelek.
Odajutsz, ami elől menekülsz.
Hátba lőttem magam elgörbült nyílvesszővel.
Időmérő eszköz a naprendszer, büntetés mérő.
Ne kapkodj, mert lassú a jó. Keserű. Az utóíze édes.
Most különösen keserű lesz a jó.
A rossz nagyon édes.
Mindened odaadod semmiért.
Lehet, hogy nem így van.
Hiába mondod, hogy vállalod,
Becsületszó, eskü is megpattanhat.
Nyugalom, mily nagy vagy te! Olyan nehéz.
Bölcs vagy, tudod, mi mit ér.
Be kell fejezzem örökre a versírást.
Most már elég lenne csak várnom,
De nem vagyok olyan okos, hogy megnyugodjak.
Mennyi bölcsesség van a temetőben,
Annyi, amilyen élet, a halál után.
Mert, ha csak a halál előtt van élet,
Akkor bankot kellene rabolnom tényleg.
Aki utamba áll megölni, kifizetni a szerelmet.
Valamiért, érzem, jónak kell lenni.
Akkor van Isten, akkor nem halok meg.
Úgyis mindenről kiderül, meg lehet unni.
A bölcs nyugalom az unalmat élvezi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-14 19:20:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-14 19:20:51