Összetörve
…..................Hallottam.............................szívem.................
…..........összetörni – olyan.............volt, mintha valaki..........
….....markával szétroppantana...........egy kristálypoharat. ..
…....Magzat – pózba gömbölyödve...............hallgattam a....
…...szilánkok utolsó csendülését...........súlyos ágytakaróm..
….alatt, lepedőm kövezetén. ….......Rengető kiáltás tört fel..
…...fojtó torkom alagútján, ….......ám fennakadt és némán...
…....távozott. Most................eltűnik e világ, fekete ködbe....
…......burkolódzik, szemem...............csukva már, érzem, ….
…..........ahogy gyenge testem..................felemelkedik..........
….............valahová, ahol némaság...............van, de.............
…................félelem nincs, egy...........angyalszárny................
….....................ezüstösen.............felrebben, míg...................
….........................én e kéklő...........ürességben.....................
….............................fájdalmam..........átadom........................
…..................................Neked, ….........................................
….........................................Istenem. …................................
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-14 01:42:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-14 01:42:52