Magam nézem magam
Magamat látom ülni egyre csak
szemem sarkában testem gyatra sziluettje
egyre másra felbukkan
a kút mellett ülök, a kocsma mellett ülök
fáradt csaposok, fáradt kurvák, fáradt naplopók
mellett ülök.
Mindenki ül most csak én állok
mindenki a kútban fürdik kocsmába járok
mindenki mulat hangos a nóta, a kútban
csak egy ember fürdik szürke kabátja vizes
szürke kabátom vizes.
Kabát van mindenkin, nevetnek, meztelen
tél fútta vézna gyerek testemen
A tűz körül táncolnak pőrén a magyarok
A kút mellett csak én ülök.
A kocsma mellett csak én állok.
Szemem sarkából magamat
Néha ilyennek látom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-11 23:40:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-11 23:40:14