Föl, föl, rise!
Hiábavaló kísérlet ennek annak a feltámasztására
(gerenda, fémrudak s hasonló cuccok nélkül persze)
Oh az ábécé okkult hatalma betűk
és szavakból a rejtett titkos mágia
bűbáj bájbű ahogy szavakká alakítható
minden jel s mindig mássá másé
Minden alkalommal felélesztve az elveszett
szerelmet vágyat életet apró darabokra
törve a betűk összeszáradt csontjait
keresve az elrejtett élet titkát mi
ott kell legyen bennük belül -
örökké féltve remegő kezekkel...
*
"Ó még mindig társam az úton te drága
ezen évek után s még ami van mára -
akár egy oldalamba szúródott dárda"
S annyira tán nem is sok
az intertext itten - just a
specter of már megírt dolgok...
megtörtént valamik kísértete -
akár az életben minden
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-10 19:15:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-10 19:15:14