Nagyon rossz
Kiábrándulásig vonzódjam, pajszeros harmat.
Háttal a semmibe, füstölő rák, nem megyek sehova.
Csapdázgassunk, szakítsunk ki időt a barna medve karmai közül.
Kripta-hűség, feltámadás, bárpultokig tolató radar.
Nagyon rossz fehér levegő, kiközösítetted:
Fekete hattyú, gázcseretelep, feladott levél.
Elázott boríték-félelem, családon belüli erőszak.
Leflexelt jövőkép, nagyon rossz.
Az ajtók záródnak, lavórba mosakszom.
Hiányzik a törzsközösség, meg az otthonom.
Nincsen hazám, az ám, ami van csak terror, nagyon rossz.
Ajtónyitó Jelre, füstbe ment tervre. Valakit lehúzok.
Elejtek, forráspontban testek, belelógatott teafilter.
Kényszer munka, sárga csekkes félelemkeltés.
Örökre elhalogatott javítás, beléd költözik a hiba.
Démonná nő, egyre csak kifut, mint a tej .
Mit mondhatnék: panasz minden szavam .
Aki menedéket keres, bennem nem talál.
Magamból is menekülök, elköltözöm.
Te sem szeretsz, nagyon rossz.
Hú, de reggel van, novemberben születtem.
Semmi nem vigasztal.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-10 08:29:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-10 08:29:15