Isten
Először a magánnyal találkoztam .
Majd a szegénység jelentkezett szolgálatra.
Az ördögöt nem bírtam kikerülni.
Egyenként is ok a szomorúságra.
De ha már így van, el ütjük az időt.
Szegénységgel hosszan álmodozunk pénzről.
A magánnyal új, és régi szerelmekről.
Az ördöggel össze esküvés elméletekről.
A függöny szét nyílik, egy néző van csak.
Mindennel felér. Néha azt hiszem értem.
Univerzum arcú szeretet,szép.
Simogat imádom, ver akkor is.
Csak kevésbé értem, de megbocsájtok neki.
Ha mikor meghalok kinyitom a szememet.
Vagy csak én ne legyek többé.
De minedn jó legyen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-09 20:14:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-09 20:14:36