Merre jársz, szerelem
Ezután szerelem, hol keresselek,
talán az idő-hordalék takar,
kétségbe esett vagy reménydús legyek
én, aki már nem szenvedni akar?
Merre jársz, szerelem, induljak-e még
megtalálni, hol libben a szoknyád,
szépségedből nem volt sohasem elég,
ha van út, melyik vezethet hozzád?
Szerelem, szerelem, hol keresselek,
van még időmből pár tétova év,
utána, mint a füst, a széllel megyek,
s nem jövök vissza, úgy is elcserélsz.
Tele van a szívem keserűséggel,
ne is kérdezd hát, hogy és mint vagyok!
Nem zaklatlak immár sem a reménnyel,
sem a halállal. Hozzám oldalog.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-08 08:29:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-08 08:29:39