Hazamegyek
Kifizettem a reptéri transzfert,
holnap biztosan hazamegyek.
Vársz, ez a tudat behálóz,
mint bőröndöt a zsinegek.
A lényeg, hogy legyek
égen vagy földön, akárhol:
csak magam határain belül.
A határ titkos politika:
képzeletbeli életegyezmények,
vagy szappanillatú bőr
Odafentről majd megnézem,
hogy festesz
virágok közt hanyatt fekve,
bár a pipacsföld is én leszek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-07 12:36:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-07 12:36:09