tavaly nőnapi játszint
Ahogy a nagykönyvben,
levágtam róla, amit le kellett,
sötét helyre raktam,
papírsapkát tettem rá.
Aztán, ahogy a nagykönyvben,
az idén levettem róla a sapkát,
és kiraktam az ablakba,
locsoltam,
vártam,
locsoltam,
vártam,
nagy nehezen magához tért,
a hagyma csúcsán, szár nélkül!
kinőtt három lila neszeneked virág,
borbontót kerestem a konyhában,
muszáj volt leöblíteni a sok
gallyrament szerelmet,
mikor a barátnőm
a lilamicsodát babrálva beszólt:
Na mi van?
Még ez nyavalyás játszint se jön össze?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-07 12:28:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-07 12:28:27