Piroska (jav.)
Hűtlen akarok lenni hozzád,
nagyon. Pályaudvarmagányba
vonító fék. Ezzel jár, na és? Így
indul, majdnem semmiség. Terhet
vonsz a vaskerék, néha gázol.
Vért kíván a kipányvázott, új és
szabad vért, reggelre megszáradjon.
Dicsérjék, mi piros, fáradhatatlan,
de szép! Várva, hogy tegnapi
mozdonyához csatolják. Szeressék.
2011
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-07 09:22:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-07 09:22:20