Kényszer hat ás
Ha én téged egyszer megtalállak, el engedlek.
Ne érezd magad fogságban.
Örülnék neki, mellettem találnál szabadságra.
Nem engedem megszokjam, vagy nekem.
A tömeg pótolható az egyén nem.
Mégsem kellesz .Úgy félek nem élném túl, ha elvesztenélek.
Inkább egyedül leszek örök vágyakozásban.
Mint tehetetlen görcsben megcsalásban.
A szép kell mindenkinek, meggyalázzák irigyek.
Csak mint kegyetlen farkas, kinek hús kell.
Úgy szabad csak végig menni minden lányon.
Vagy ők szúrnak szívtájon.
Mert nem lehetünk egymáséi. Hogyan is küszöbölhetnénk ki?
A fekete tollas világot ,aki jön áthúzza minden számítod.
Kényszer hatása alatt döntesz, riadtan menekülsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-04 10:19:35
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-04 10:19:35