Lenni – hogy írjanak rólad, csak azért
- nem nagy karriér.
Írni – hogy tanuljanak belőle, csak azért
- álszent kéjelgés.
Tanítani – hogy ismerjék a Törvényt, csak azért
- főbenjáró vétség.
Betartani – hogy szó ne érje a ház elejét, csak azért
- sem miért.(?)