Hűtlen akarok lenni hozzád,
nagyon. Pályaudvarmagányba
vonító fék. Ezzel jár, na és. Így
indul, majdnem semmiség. Terhet
vonsz a vaskerék. Néha gázol is.
Vért kíván a kipányvázott, új és
szabad vért. Reggelre megszáradjon.
Dicsérjék, mi piros, fáradhatatlan,
de szép. Várja, hogy tegnapi
mozdonyához csatolják. Szeressék.