Árnyék entitás
A holtak látják, merre tart, ami,
és bölcsen tudnak megbocsátani.
A sírok beszélnek,
a földből a méreg
régen felszívódott.
A holtak lelke más,
egy árnyékentitás,
de tudják a kódot,
mit mi nem, vagy ritka,
bárkit rejt a kripta,
befalaz magába,
ha közel engeded
áttetsző embered,
úgy mondják: a lelked.
A sírok néha mégis támfalak,
a holtak minket rég nem bántanak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-31 16:43:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-31 16:43:46