Tranzitok 4
I.
még írok,
csak össze-vissza kapcsolgatok
magammal Téged
Veled engem
nem hazudok
írok ami van!
lájkolom Önmagam
hogy , nevess
de
„ne vess el minden elvet
fogadott, hű…”
II.
egy pirítós és egy bögre tej
ha gondolod
ágyad mellé teszem
kézen foglak azon a hűvös reggelen
amit veled éltem meg
csak most Nélküled teszem
III.
reggel, ha majd felkelsz álmosan
nézz ki az ablakon
a madár zaj
meg a leszakadt csatorna alatt
nézd ott állok
mert vigyáztam rád
ahogy ez a
pillanat
IV.
vigyázok rád
ahogy ez a pillanat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-31 13:09:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-31 13:09:19