Elcsépelt közhelyek
„Elcsépelt közhelyeket” versbe írni
nem szép dolog, és én sem azt teszem,
Péter szerkinek így tűnik, s kibírni
nagy megpróbáltatás ez, elhiszem.
Oly annyira, hogy elfelejti néha,
visszafogottan hogy írjon meot,
a költő még azért nem rusnya céda,
mert írt egy újabb bírálni valót.
Nyugodtan le lehet „elcsépelt”-ezni,
senki nem kérdi tőled soha: „ez mi?,
írd csak fiam, ő legfeljebb nem ír,
ha megbántod vele, magára vessen,
falun lakik az, és nem Budapesten,
nem jut el hozzánk onnan semmi hír!”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-31 09:23:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-31 09:23:13