ma boheme
ököllé rohadt nadrágomban a zseb
szűz hóra hulltak szürke lábnyomok
mentem s máris elárvultak a könyvek
a gutenberg téren hattyú gágogott
finom testrészek égtek rá a számra
patakká csókolt halvány visszerek
mert jóllakattak önző szeretőim
nyögésből főztek szappant és levest
s ha reggel indult alkonyhoz belőlem
mint rossz cipőre múltam rámhajolt
eszmévé dagadt múzsámban a látvány
pupillád tükrén úszó hullafolt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-27 19:42:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-27 19:42:21