költők élete (jav.2)
Megbántottak, mire te Erasmust
idézed – balgaság volna köveket
dobálni. Nem jársz autóval,
a lépcsőházban előre köszönsz,
citrom nélkül iszod a teát,
romantikusokat olvasol (ezen
legalább dühöngsz). Aztán javítgatod,
amit kell, keresed a témákat, de
szétfutnak előled, akár a higany-
cseppek a padlón. Inkább maradnak
a tárgyversek: fekete brokáttal bélelt
dobozok, hétköznapi dolgokkal tele.
A pusztulás mítoszai hatalmasak,
mégis, mosolyogva építed hajlékod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-27 13:45:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-27 13:45:48