Ez már fiúi szép válasz
hála, jt-nek, ws-nek
pé-nek, hogy hallja
az őrültek a bolondok a boldogok
végül csak ezt hallom őrült vagyok
még nem hallom még suttognak
még csöndesen még csöndesen
elhatalmasodik rajtam a középszer
nem is mondok semmit sem
semmit sem aki hallja semmit se
bolondnak néznek és hallgatnak
ismételgetem önmagam magam
belebetegedés belebetegedés
féktelenül használom ezt a szót
mint az egyszer boldog leszeket
mint a talánt és elhagynám őt
a talánokat semmi sincseneket
nem tudomokat nem tudom
nem hiábavaló a nagy várakozás
kell hogy értelme legyen már
kell hogy értelme legyen még
a várakozásnak minden másnak
emlékek a kezezések szemezések
a közös cigizések és a miértek
nem akarok másnak a szemébe
nézni bánattól és félelemből
félni kezeket fogni és kezeket
méregetni nincsen olyan szív
mi ne lenne olyan kényelmes
ne legyen olyan mondat mibe
oly könnyen belehalhatsz de
korábban igent ismételgetem
egyszer mondtad el mint az
egyszer egyet gyerek vagyok
gyerek leszek amíg el nem
felejtem felejtsem el ha lehet
hová sietsz hová sietsz hová
nincsen víz legyen víz mint
a tóban kezedben sehol se
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-26 01:48:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-26 01:49:45