Ezüstpénz csillanása
Az én feleségem esőfelhő szenteltvízzel.
Kimondott igaz szó, nevetéssel.
Szántóföldek a fátyla,
ötéves terv minden vágya.
Hajnali panelplafonon tűsarkú kopogása.
Teremtő földi mása.
Súlya az emberiség imázsa,
akihez lehajol, fogynak sebei.
Leomló hajának fodrát
óceánok utánozzák.
Majdnem láttam egyszer,
játszott gyerekekkel.
Jó kedvem volt, de rossz kedvem lett,
így ő is leereszkedett égi fellegekből
a pláza közepére babot fejteni.
A luxusautója nevét viseli.
Az én feleségem a budai vár
kútjába dobott ezüstpénz csillanása.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-25 16:17:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-25 16:17:24