Hit-dal
Kivel kevertél össze, Istenem,
egy ateistát növelsz helyemben,
hogy feléd és tőled egyként fusson,
amott pedig hiába körözzön.
Miféle játék vagyok így neked,
sötétbe, csöndbe jó keljfeljancsi,
akit csak te látsz, ha már túlságos
önbizalmadban nincs kire hatni.
Reménykedünk mi: egymásban remény,
teremtettben is teremtő erő;
előbb vagy utóbb majd csak kidereng:
legyen patt(?), fogadjunk, Isten, te nyersz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-21 23:39:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-21 23:39:16