Szeretném hallgatni a csendet
Katt, katt, katt........
Zakatol az agyam,
Olyan, mint a sínpályán
Elszabadult vonat,
Vágtat a gondolat,
Nincs lassulás, megállás,
Kiszállás, csak az
esztelen rohanás.
Katt, katt, katt.........
Kattogok, annyira más vagyok,
Rágalom mardossa bánatom,
Nyugtalanság az otthonom,
Helyemet nem találom,
Meghasonulok.
Katt, katt, katt........
Az ér megpattan,
Koponyámat a melegség áthatja,
Nincs már értelem, se érzelem,
Rám talált a nyugalom,
A két párhuzamos összetalálkozott,
Elernyedt testemben
Végtelen a csend.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-20 23:57:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-20 23:57:41