Minden s minden között
Ha van közöttünk egy kis rész
érintetlen, műveletlen,
egy kis rézsű, mint valami
rét és út között a mezsgye,
ha maradt köztünk valami
kis porlepte distancia,
nem sok, csak annyi, amennyi;
ha engem te mégannyira,
s ha téged mégoly hévvel én,
akkor is, holmi lapnyi rés
kell, hogy legyen minden s minden
között, egy kopásnyi hiba!
- az majd örökre elenyész,
egyik a másikhoz tapad,
rád ragad emlékezetem,
amikor föladom magam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.