Séta
Minden pár lépésre megáll, hátranéz,
véletlenül valamit idetol
meg odatol a járda menti fák tövében,
ráguggolva megjelölget, átdominál
egy-egy territóriumhatárt.
Kóros hasnagyobbodása még keservesebb,
mióta csípőízület renyhüléstől sánta.
Szaruhártya homály jön ehhez,
néhány szemölcs a hulló szőr helyett,
és egyre inkább hazamenne már
a dolga végén, az összes húgynál elidőzni kár.
Megszokásból hátranéz a sarkon,
s egy öreg szivart behúz a hűvös kapualjba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.