Elvesztette a király a bolondot
Elvesztette a király a bolondot.
Nincs ki megmondja az igazat.
Nem lesz már ki tévhitekkel
Kergeti magát ,vagy ki magára,
Veszi a világ összes baját .
Nem lesz már ki bőrfotelekbe
Prezentálja nem csak a magunk
Haszna értelme a világnak.
Akartál -e más-oknak kutat ásni,
Hogy ingyen ihasson a dicsőségedre?
Mint tokba a borotva illett.
Nevettétek szegénységét
De mindig gazdagabb volt nálatok.
Nincsen bolond ,okosok mondanak
Most vasalt galléros hülyeséget.
Íztelen a nevetés.
Hol van ki Istenről beszél meg másik világról.
Hitről Ördögről vallásról, ki mindig
A dolgok mögötti dolgokat firtatja.
Hol van aki még a nemlétezőt is
Megmutatja.?
Otthon ül egyedül a magány a társa.
Előtte az asztalon, a csergős sapkája.
Kell a csönd most neki ,hogy kiszerelje magába.
Mikor hibázott tudja jól
És már nem fér bele a barátságba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 19:04:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 19:04:59